Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Kategori: Kemirgenler

Kemirgenler kategorimizde Kemirgen Türleri ve CinsleriKemirgen BakımıKemirgen Yemleri, Kemirgen Kafesleri ve kemirgenler hakkında diğer her şeyi bulabilirsiniz.

İnsanlar genellikle kemirgenlerin dünyası hakkında yeterli bilgiye sahip olmazlar. Birçok kişi farklı kemirgen türlerini sayabiliyor olsa da bu canlıların beslenme şekilleri ya da davranışları hakkında bilgi sahibi olmamaktadırlar.

Evlerinde tavşan ya da hamster gibi kemirgen canlıları beslemek isteyen kişilerin ayrıntılı bir rehber takip etmesi şarttır. Aksi halde yapılacak yanlış bir davranış bu sevimli dostlarımızın hastalanmasına ya da gelişimlerinin olumsuz bir şekilde etkilenmesine sebep olabilir.

Kemirgenlerin kaliteli bir yaşam sürebilmesi için yaşam alanlarından mamalarına, egzersizlerinden oyunlarına kadar birçok aşamada destek olunması gerekmektedir. Bir kemirgeni sahiplenmek ona gerekli tüm imkânları sunmayı gerektirir. Sitemiz atılması gereken adımları ve bu adımlar için gerekli olan malzemeler konusunda sizleri bilgilendirecektir.