Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici Nedir? Özellikleri Neler?

Abone Ol 
Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici Nedir? Özellikleri Neler?
3430.00₺

2078.89₺

N&D Düşük Tahıllı Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
786.72₺

580.89₺

N&D Düşük Tahıllı Balıklı Portakallı Yetişkin Kedi Maması 1.5 kg

Ürünü İncele
999.00₺

737.89₺

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
716.33₺

406.45₺

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Seçici Kedi Maması 1,5 kg

Ürünü İncele

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici, evcil kedi sahipleri tarafından beğenilen ürünlerden biri. Kedi kumu koku giderici ve kedi tuvaleti koku giderici olarak sıklıkla tercih edilen ürün, kedi kumu kokusu giderme konusunda oldukça başarılı.

Active Clean tarafından özenle geliştirilen ve formüle edilen kedi koku giderici, iç mekanda kötü kokuların oluşmasına engel oluyor. Kedi kumu kokusu giderme ihtiyacı duyanlar için eşsiz bir ürün olan Active Clean Plus, doğal içeriği ile farkını ortaya koyar.

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici Nedir?

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici

Active Clean Plus, kedi kumlarında istenmeyen kokuların oluşmasına engel olur. Kokuya yol açan moleküllerin hapsedilmesini sağlayarak, koku oluşumunun önüne geçer. Yüksek molekül bağlayıcı özelliği nedeniyle kedi kumu ömrünü de uzatır.

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici Hangi Özelliklere Sahip?

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici

Active Clean Plus, yüksek kapasiteli, güvenli, organik ve birinci sınıf ham maddeler kullanılarak üretilmiştir. Sıvı teması sonrasında kumdaki topaklanmayı önlemez. Bu nedenle kumun işlevini ve formunu bozmaz.

Kedi kumu kokusu giderme için ideal bir seçim olan ürün, pratik şekilde kullanılır. Kullanım miktarı ise kedinin yaşına, cinsiyetine, ırkına ve boyutuna göre farklılık gösterir. Yaklaşık bir tuvalet kabına 3 yemek kaşığı kadar eklenmesi ve karıştırılması tavsiye edilir. Rahatsız edici kokunun hafiflememesi halinde üründen biraz daha ilave edilebilir.

Aktif karbonlu, bentonit, silika, pelet gibi her çeşit kum için uygundur. Granül yapısından dolayı tozlanma yapmaz, güvenli ve kolay bir kullanım deneyimi yaratır. Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici tamamen organiktir ve parfüm barındırmaz. Dolayısıyla kedi dostunuzun sağlığını riske atmaz. Bir yetişkin kedi için kullanım ömrü 2-4 ay kadardır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kediler Portakal Yiyebilir mi?

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici İçeriği Nasıldır?

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici

Active Clean Plus Kedi Kumu Koku Giderici içeriği tamamen doğal olduğu için kediler ve insanlar için risksiz ve güvenlidir. Ürün, Hindistan cevizi kabuğundan buhar aktivasyonu ile üretilen, yüksek aktiviteli, yüksek yoğunluklu, koku giderimi için aktive edilmiş aktif karbon barındırır.

Yapısında yüzde 4,5 oranında kristal yapıda hidrasyona uğramış doğal zeollit yer alır. Kedi kumu koku giderici, prosedürlere uygun olacak şekilde üretilmiştir. İç mekanda kötü kokuların oluşmasına son veren ürün, beklentileri maksimum düzeyde karşılar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.