Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Bio Kitten Süt Tozu Kediye Nasıl Verilir?

Abone Ol 
Bio Kitten Süt Tozu Kediye Nasıl Verilir?
2898.50₺

1920.10₺

Pro Plan Sterilised Somon Balıklı Kısır Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
2090.41₺

1703.78₺

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
621.50₺

463.55₺

Purina Gourmet Gold Kıyılmış Tavuklu Konserve 85 gr 24 Adet

Ürünü İncele
650.00₺

575.55₺

Kıtır Tavuklu Yetişkin Kuru Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele

Bio Kitten süt tozu yavru kediniz için önemli bir besin kaynağı. Kedilerin erken yavruluk döneminde süt tozu ile beslenmesi önerilir. Özellikle de kediniz anne sütünden erken dönemde ayrılmak zorunda kaldıysa kedi süt tozları yeterli ve dengeli beslenmek için en iyi tercihlerden biri olacaktır. Anne kedi sütüne yakın şekilde formülize edilmiş olan kedi sütü tozları, kedilerin sağlıklı gelişimini ve büyümesini destekler. Peki, Bio Kitten süt tozu faydaları nelerdir? Ne zamana kadar kullanılabilir?

Bio Kitten Süt Tozu Faydaları Nelerdir?

Süt tozları kedilerin erken yavruluk dönemlerinde tercih edilebilen ürünlerdir. Özellikle de anne sütünden erken dönemde mahrum kalan yavru kedilerin bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi, gelişimlerinin yeterli ve düzenli olması için bu süt tozları besleyici özelliğe sahiptir.

Anne kedi sütünden örnek alınarak hazırlanan Bio Kitten süt tozları; yeterli protein, vitamin, mineral ve yağ içeriklerini barındırır. Bir besin takviyesi olarak da tercih edilebilen Bio Kiten süt tozları kedilerin kemik, diş ve kas gelişimine yardımcı niteliğe sahiptir. Bu süt tozları anne sütünü erken dönemde bırakan kedilerin anne sütüne yakın içeriğe sahip bir besin ile beslenmesine yardımcıdır.

Düşürülmüş laktoz oranına sahip olan Bio Kitten süt tozu, kedilerin laktoza karşı alerjik reaksiyon göstermesinin önüne geçer. Kediler için sağlıklı beslenmeyi ve kolay sindirimi mümkün hale getiren Bio Kitten süt tozunun farklı avantajları yavru kedilerin sağlığını destekler.

Görme ve üreme fonksiyonlarının sağlıklı gelişimi ve dengelenmesi için gerekli içeriklere sahiptir. Yavru kedilerin sağlıklı gelişimi için farklı içerikleri düzenli şekilde tüketmesi gerekir. Bio Kitten süt tozları bu içerikleri barındırır ve anne sütüne yakın içeriği sayesinde sağlıklı beslenme ve gelişmeye olanak tanır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yavru Kedi İshali Nasıl Geçer?

Bio Kitten Süt Tozları Nasıl Verilmeli?

Bio Kitten süt tozunun 8 – 10. haftaya kadar verilmesi kedilerin gelişimini destekler. Bu dönemde kedilerin anne sütünden kesilmesi gerçekleşecektir. Genellikle kedilerde 8. haftadan itibaren sütten kesilir. Eğer daha erken dönemde sütten kesilirse yavruyu Bio Kitten süt tozları ile beslemeniz yeterli besin içeriklerinin tüketilmesi için gereklidir.

1 yemek kaşığı süt tozuna 3 yemek kaşığı su eklenmesi tavsiye edilmektedir. Kedilere her öğünde süt tozu taze şekilde hazırlanmalıdır. Yavrunun gerekirse minik bir biberon ile beslenmesi tavsiye edilir. Eğer yavru kendi sütü içebilecek kadar büyüdüyse mama kabına yeterli miktarda süt tozu karışımı koyarak kedinize verebilirsiniz.

Yavru kediniz için en iyi kedi mamaları Pet Shop Zoo‘da!

Yavru kedi beslenmesi hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.