Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Bitkisel Kedi Mamasının Faydaları Nelerdir?

Abone Ol 
Bitkisel Kedi Mamasının Faydaları Nelerdir?
3420.00₺

2195.55₺

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
3419.90₺

2395.55₺

Advance Kısırlaştırılmış Tavuklu ve Pirinçli Genç Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
1141.80₺

693.89₺

Pro Plan Senior Somonlu Yaşlı Kedi Maması 3 kg

Ürünü İncele
999.00₺

717.55₺

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele

Bitkisel kedi mamasının faydaları, kedi dostlarımız için oldukça fazladır. Yüksek kaliteli içerik barındıran bitkisel mama, kedilerin genel sağlığını teşvik ediyor. Öte yandan çevreyi ve diğer hayvanların refahını da destekliyor.

Bitkisel Kedi Maması Nedir?

Bitkisel kedi maması, yapısında tamamen doğal ve katkısız bileşenler bulunduran, üretiminde hiçbir canlıya zarar verilmeyen bitki bazlı mamadır. Vegan kedi maması, kedilerin ihtiyacı olan protein, mineral, lif, vitamin gibi tüm bileşenleri tam ve dengeli oranda yapısında bulundurur. Ayrıca bu mamalarda yer alan protein, bitki bazlıdır. Yani bitkisel kaynaklardan elde edilir.

Bitkisel mamada yalnızca besinsel katkı maddeleri yer alır. Herhangi bir zararlı bileşen bulunmaz. Dolayısıyla bitkisel kedi mamasının faydaları, tahmin edilenden çok daha fazladır.

Bitkisel Kedi Mamasının Faydaları

Bitkisel Kedi Mamasının Faydaları

Dikkatlice formüle edilen vegan mama, kedilerin sağlığı üzerinde benzersiz avantajlar yaratır. Bitkisel mama, sadece kediniz için değil, aynı zamanda diğer hayvanların refahı ve sürdürülebilirlik açısından da yararlıdır. Bitkisel kedi mamasının faydaları şunları içerir:

Gıda Alerjisini Önler

Gıda alerjisi bulunan kediler, bitkisel mamalar ile rahatlıkla beslenebilirler. Alerjik reaksiyonlara yol açmayan bitki bazlı kedi maması, kedinin sağlıklı beslenme sürecine katkıda bulunur.

Kilo Yönetimi

Bitkisel kedi mamasının faydaları arasında bir diğeri de kilo kontrolü sağlamasıdır. Kedilerin aşırı kilo almalarını önleyen bitkisel kedi maması, doğal bileşenler ile yüklüdür. Vegan mama, yapısında bitkisel proteinleri, lifleri, karbonhidratı, vitamin ve mineralleri dengeli oranda bulundurur. Bitkisel mama sayesinde kediniz aşırı kalori almaz ve kilo problemi yaşamaz.

Deri ve Tüy Sağlığı

Bitkisel kedi mamaları, kedilerin tüy ve deri sağlığını teşvik eder. Birçok kedi, mat görünen tüylere ve çeşitli cilt sorunlarına yatkındır. Bunu önlemek için bitki bazlı kedi mamaları tercih edilebilir. Nedeni ise bitkisel mamaların, vitamin ve mineral yönünden zengin olmasıdır. Yüksek kaliteli ve doğal içerikli vegan mamalar ile kedinizin tüy ve deri sağlığı korunacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedilerde Göz Enfeksiyonu ve Körlük Sebepleri Nelerdir?

Sindirim Sorunlarını Önler

Doğal içeriği ve katkısız oluşu nedeniyle vegan mama, kedilerin sindirim sorunları yaşamalarını önlemektedir. Sindirim sağlığını destekleyen bitkisel mamalar, tam ve dengeli içeriği sayesinde kedilerin beslenme deneyimini bir üst noktaya ulaştırır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.