Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Çocuklar İçin En İyi Kedi Cinsleri

Abone Ol 
Çocuklar İçin En İyi Kedi Cinsleri
1141.80₺

693.89₺

Pro Plan Senior Somonlu Yaşlı Kedi Maması 3 kg

Ürünü İncele
1411.15₺

1115.55₺

Mystic Az Tahıllı Tavuklu Yavru Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
716.33₺

406.45₺

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Seçici Kedi Maması 1,5 kg

Ürünü İncele
999.00₺

717.55₺

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele

Çocuklar için en iyi kedi cinsleri, yeni bir kedi sahiplenmek isteyen çocuklu aileler için önem kazanıyor. Kedi dostlarımız temkinli olmaları ile bilinirler ve biraz mesafeli davranabilirler. Hatta kimi kediler çocuk gördükleri zaman saklanabilirler. Ancak bazı kediler var ki, çocuklarla zaman geçirmeyi çok sever. Çocuk dostu kedi ırklarını sıraladık.

Çocuklar İçin En İyi Kedi Cinsleri Hangileri?

Çocuklar İçin En İyi Kedi Cinsleri

Çocuklar için en iyi kedi cinsleri şu şekilde listelenebilir:

Habeş Kedi Cinsi

Kısa tüylere sahip olan Habeş kedileri, atletik, dışa dönük ve aktif canlılardır. Bu küçük kediler, çocuklarla oyun oynamaktan ve onlarla zaman geçirmekten memnun olurlar. Arkadaş canlısı ve sevecen halleri ile çocuklar için en iyi seçimlerden biridir.

Amerikan Shorthair Kedi Cinsi

Nazik tavırları, uyumlulukları ve zeki oluşları ile fark yaratan Amerikan Shorthair kedileri, çocuklu ailelere önerilen kedilerden biridir. Fare avcısı geçmişleri sebebi ile bu kediler, oyuncu ve aktif hayvanlardır. Aynı zamanda bağımsızlar ve sürekli olarak aile ilgisine gereksinim duymazlar. Çocuklarla uyumlu bir şekilde yaşayabilirler.

Bengal Kedi Cinsi

Çocuklar için en iyi kedi cinsleri söz konusu olduğunda bu listede Bengal kedileri de yer alır. Bengal kedileri çok fazla enerjiye sahipler. Oldukça aktifler ve bir çocukla zaman geçirmekten mutlu olurlar. Bu sosyal ve uyumlu kediler, kedi oyuncakları ile oynamayı da çok severler.

Birman Kedi Cinsi

Birman kedileri orta büyüklükte ve sağlam yapıda kedilerdir. Uzun ve ipeksi tüylerinin rutin olarak kedi tarağı ile taranması gerekir. Bu aktif ve eğlenceli kediler, çocuklar ve diğer kediler ile uyumlu bir şekilde yaşam sürebilir. Tatlı, sevecen ve sevgi dolu bir hayvandır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedilerde Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

Devon Rex Kedi Cinsi

Çocuklar için en iyi kedi cinsleri arasında Devon Rex kedileri de var. Sosyal, arkadaş canlısı ve eğlenceli bir kedi ırkıdır. Çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilen evcil kedilerden biridir. Kedilerle ve çocuklarla etkileşimde kalmayı sever.

Maine Coon Kedi Cinsi

Akıllı, dost canlısı, nazik ve uyumlu bir kedidir. Bu istikrarlı ve rahat kediler, çocuklarla uyumlu bir şekilde yaşam sürebilir. Onlar için harika bir oyun arkadaşı olur. Maine Coon kedileri diğer kedilerle de uyumludur.

Manx Kedi Cinsi

Çocuklarla vakit geçirmekten memnun olan bir diğer kedi de Manx olur. Bu benzersiz kediler, arkadaş canlısı, oyuncu ve sevecen karakteri ile bir adım öne çıkarlar. Çocukların da ilgi gösterdiği kedi ırklarından biridir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.