Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Kediler İçin Önemli Malzemeler

Abone Ol 
Kediler İçin Önemli Malzemeler
2090.41₺

1703.78₺

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
1753.30₺

1385.55₺

Mystic Somonlu Düşük Tahıllı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
650.00₺

575.55₺

Kıtır Tavuklu Yetişkin Kuru Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
990.00₺

642.55₺

Royal Canin Persian Adult Yetişkin İran Kedisi Maması 2 kg

Ürünü İncele

Kediler için önemli malzemeler mutlaka tedarik edilmelidir. Bir kedi sahiplenmeyi düşünüyorsanız; kedinize iyi koşullarda bakmanın, onun sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayacağını bilmelisiniz. Peki, kediler için gereken malzemeler nelerdir?

Kediler İçin Önemli Malzemeler Nelerdir?

Kediler İçin Önemli Malzemeler

Kedimizin hiçbir eksiğinin olmaması ve yeni yuvasında mutlu olması için gereken aksesuarları ve olmazsa olmazları aşağıda sıraladık:

Kedi Taşıma Çantası

Almamız gereken en önemli aksesuarlardan biridir. Kedinizi gezdirmek ve veteriner kontrolüne götürmek istediğinizde kedi taşıma çantası kullanmak gerekir. Bu sayede kedinin güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlamış olursunuz. Kedinizin ihtiyaçlarına en uygun olanı satın alabilmeniz için çok çeşitli şekil ve boyutlarda taşıma çantaları bulunmaktadır.

Kedi Maması

Kedinin beslenmesine dikkat etmek, sağlığının garanti altına alınması için çok önemlidir. Kediler için önemli malzemeler arasında yer alan kedi maması çeşitleri oldukça fazladır. Önemli olan ise kedinin yaşına, ırkına ve damak tadına uyum sağlayan bir mama seçmek. Her durumda doğru beslenme için kedinizin ihtiyaçlarına en uygun mamanın hangisi olduğunu belirlemek adına veterinere danışabilirsiniz.

Kedi Tuvaleti

Kediler için önemli malzemeler arasında bir diğeri de kedi tuvaleti. Kediler, hijyenlerine her şeyden çok önem veren, son derece temiz hayvanlardır. Yaşam alanında kedi tuvaleti olması gerekir. Ayrıca kedinizin tuvaleti her daim temiz kedi kumu içermelidir. Kedinizin tuvaleti yeterince büyük olmalı ve kedide stres yaratmamalıdır. Kedi tuvaletini, evde trafiğin az olduğu bir alana yerleştirmeniz gerekir. Bu sayede kediniz rahatlıkla tuvaletini yapabilecektir.

Kedi Mama ve Su Kabı

Kedimizin ihtiyaç duyduğu her an içebilmesi için her zaman yanında taze su bulundurulması hayati önem taşır. Bunun için kedi su pınarı satın alabilirsiniz. Aynı şey kedi mama kapları için de geçerlidir. Kedinin mama yeme deneyimini iyileştiren kullanışlı ve sağlıklı mama kaplarına yatırım yapmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kediler Pirinç Yiyebilir Mi?

Kedi Yatağı

Kedilerin hoşlandığı bir şey varsa o da hiç şüphesiz yumuşak, sıcak ve korunaklı yerlerde uzun süre uyumalarıdır. Bu yüzden kediler için önemli malzemeler arasında kedi yatağı da yer alır.  İyi bir dinlenme onlar için çok önemlidir ve bu nedenle kedinize yumuşak ve konforlu bir yatak sunmalısınız.

Kedi Tırmalama Direği

Kedilerin de tırnaklarını günlük olarak keskinleştirmesi gerekir. Kedinizin kanepe veya evdeki diğer mobilyaları bu amaçla kullanmasını önlemek için kedi tırmalama direği satın alabilirsiniz. Birçok tırmalama direğinde ayrıca dinlenmek için küçük yataklar veya oyuncak figürler bulunur. Bu da kedinin keyifli vakit geçirmesine izin verir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.