Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

7 Maddede En İyi Kedi Filmleri

30.05.2023
1.133
Abone Ol 
7 Maddede En İyi Kedi Filmleri
1989.00₺

1271.55₺

Felicia Az Tahıllı Sterilised Tavuklu HypoAllergenic Kedi Maması 12 kg

Ürünü İncele
3910.00₺

2935.89₺

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
716.33₺

406.45₺

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Seçici Kedi Maması 1,5 kg

Ürünü İncele
2450.00₺

2150.89₺

N&D Düşük Tahıllı Tavuklu ve Narlı Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele

En iyi kedi filmleri, kedi evreninden ilham alan yapımları içeriyor. Bu filmler, kedi tutkunlarının ilgisini çekiyor. Kedilerin öne çıktığı yapımları keşfetmek için listemize göz atabilirsiniz.

En İyi Kedi Filmleri

Sevgili kedilerin maceralarına odaklanan en iyi kedi filmleri şunlar:

1. A Stray Cat Named Bob

En İyi Kedi Filmleri

A Stray Cat Named Bob, gerçek olaylara dayanan bir kedi filmidir. Kedi Bob ve James Bowen’ın yaşadıklarına odaklanan film, hem ilham verici hem de hüzünlendirici. Sıradan bir turuncu kedi olan Bob, Londra sokak müzisyeninin yaşamına dahil oluyor. Onun arkadaşlığı ve koşulsuz sevgisi ise karakterin madde bağımlılığından ve depresyondan kurtulmasını sağlıyor.

2. Aristokediler

En İyi Kedi Filmleri

En iyi kedi filmleri arasında yer alan Aristokediler, Paris’te yaşayan farklı ırklardan kedi çetesinin maceralarına ayna tutuyor. Animasyon türünde olan yapım, başta çocuklar olmak üzere herkes için uygun bir seçim. Animasyonlu kedi filmi arıyorsanız; Aristokediler iyi bir tercih olacaktır.

3. Sihirli Kedi

En İyi Kedi Filmleri

Hiroyuki Morita’nın yönettiği ve 2002’de vizyona giren Sihirli Kedi, macera filmleri kategorisinde yer alıyor. Popüler bir animasyon kedi filmi olduğunu söyleyebiliriz. Sihirli Kedi, kendin olmayı bilmenin önemine ve arkadaşlığın değerine vurgu yapıyor.

4. Paris’te Bir Kedi

En İyi Kedi Filmleri

En iyi kedi filmleri arasında bulunan Paris’te Bir Kedi adlı yapım, 2011 senesinde Oscar’a aday gösterilmişti. Bu film, özellikle de grafik kalitesi ile izleyicileri büyülüyor. Filmde ikili bir yaşam süren kedi Dino’nun maceralarına tanık oluyoruz. Entrika ve aksiyon dolu bir film izlemek istiyorsanız; Paris’te Bir Kedi’ye şans verebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Barınaktan Kedi Sahiplenme Hakkında Bilmeniz Gerekenler

5. Uzaydan Gelen Kedi

En İyi Kedi Filmleri

Bir başka kedi filmi klasiği olan Uzaydan Gelen Kedi, en iyi kedi filmleri arasında konumlanıyor. Film, süper güçlerle donatılmış uzaylı bir kedinin yanlışlıkla Dünya’ya ulaşmasını anlatıyor. Kedi, bir bilim adamı ile karşılaşıyor ve bilim adamı sevimli dostunun kendi gezegenine dönmesi için ona yardım etme yolları arıyor. Son derece keyifli ve çılgın bir hikaye olduğunu belirtmeliyiz.

6. Çizmeli Kedi: Son Dilek

En İyi Kedi Filmleri

Çizmeli kedi, tüm zamanların en popüler animasyon filmlerinden biridir. Macera ve komedi sevenlerin de ilgisini çeken bu yapım, 2022 senesinde vizyona girdi. Film, dokuz canının sekizini acımasız bir şekilde harcayan Çizmeli Kedi’nin yaşadıklarını bizlere ilgi çekici şekilde aktarıyor.

7. Çılgınlar Kraliçesi

En İyi Kedi Filmleri

1961 yılında Audrey Hepburn’ün oynadığı bu Hollywood klasiği, tam anlamıyla bir kedi filmi olmasa da bazı hüzünlü sahneleri izlenmeye değer. Filmde Orangey isimli kedi öne çıkıyor. Sinemanın en tanınmış kedilerinden biri olarak kabul ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.