Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Golden Özellikleri Hakkında 8 Bilgi

Abone Ol 
Golden Özellikleri Hakkında 8 Bilgi

Golden Retriever’lar sadık, mutlu, eğlenceyi seven, şefkatli ve zekidir. Bu köpek ırkı, herkese kahkaha ve neşe getirebilir. Elbette Golden özellikleri bunlarla da sınırlı değil. İşte, Golden köpek ırkı özellikleri hakkında bilgiler!

1. Golden Retriever Köpek Irkı Sarılmayı Sever

Hasta, üzgün veya sarılmaya ihtiyaç duyduğunuzda, Golden köpeğiniz bunu hissedebilir. Bu nedenle gerçekten konuşacak birine gereksiniminiz olmadıkça, istediğiniz tek şey rahat bir sessizlik içinde saklanmaksa, Golden Retriever’lar ideal bir arkadaştır.

2. Golden Retriever Köpekler Memnun Etmeye İsteklidir

Bu köpekler insan arkadaşlarını memnun etmeyi severler. Bu yüzden bir Golden köpek hayranlık, övgü ve şefkatle karşılanırsa, sizi üzmez.

3. Golden Retriever Köpek Eğitimi Kolaydır

golden özellikleri

Golden özellikleri söz konusu olduğunda, eğitim için açık olduklarından da bahsetmemiz gerek. Golden köpek ırkı, en zeki köpek ırkları arasındadır. Öğrenmeyi çok severler. Temel itaat eğitiminin yanı sıra farklı eşyaları tanıyıp, isimlerini öğrenirler ve size getirebilirler. Köpeğinizin eğitimine destek olmak ve harika zaman geçirmesini mümkün kılmak için köpek oyuncakları edilebilirsiniz.

4. Golden Retriever Köpekler Nazik Davranır

Boyutu büyük olan bu köpek ırkı, çok fazla enerjiktir. Aynı zamanda şaşırtıcı derecede naziktir. Terapi ve hizmet köpekleri kadar, onları sahip olunabilecek en iyi aile hayvanları arasında yapan tatlı ve yumuşak bir mizaçları vardır.

5. Golden Retriever Köpek Çok Fazla Havlamaz

Büyük, atletik ve neşeli olabilirler, ancak heveslerine rağmen sessiz ve sakin davranırlar. Hatta Golden Retriever yavruları bile böyledir. Bir bekçi köpeği umuyorsanız, Golden Retriever size göre olmayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Affenpinscher Köpek Irkı Özellikleri ve Bakımı

6. Golden Retriever Köpekler Diğer Hayvanlarla İyi Geçinir

Golden Retriever’lar, diğer köpekler, kediler veya tavşanlar gibi diğer evcil hayvanlarla uyum içindedir. Eşit zaman ve yeterli sosyalleşme elde ettikleri sürece, uyumlu bir ev ortamı yaratarak sevgiyi paylaşmaktan fazlasıyla mutlu olurlar.

7. Golden Retriever Köpekler Kendilerine Çok Güvenir

Golden özellikleri arasında bir diğer konu da öz güvenli olmalarıdır. Golden köpek tavırları her şeyi söylüyor: sakin, arkadaş canlısı ve rahat. Bunu, muhteşem duruşları ve başlarını dik tutma biçimleri ile belli ederler.

8. Golden Retriever Köpek Irkı Yüzmeyi Sever

Golden özellikleri

Göle veya havuza dalmayı pek çok köpek sever. Bu köpekler de öyle. Golden Retriever’ların bir su kütlesi üzerinde daha verimli yüzmelerine yardımcı olmak için perdeli ayakları vardır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.