Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Ekonomik Kedi Maması 15 Kg Tavsiyeleri

Abone Ol 
Ekonomik Kedi Maması 15 Kg Tavsiyeleri
3910.00₺

3491.00₺

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
2090.41₺

1703.78₺

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
999.00₺

737.89₺

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
786.72₺

582.55₺

N&D Düşük Tahıllı Balıklı Portakallı Yetişkin Kedi Maması 1.5 kg

Ürünü İncele

Kedi maması 15 kg ürünler, kedi dostlarımız için sıklıkla tercih edilen mamalar olur. Kedinizin sağlığını destekleyen tam ve dengeli bu mamalar, aynı zamanda ekonomik olmasıyla da fark yaratıyor. Peki, 15 kg kedi maması tavsiyeleri neler?

Kedi Maması Alırken Bunları Unutmayın

Kedi maması 15 kg tavsiyelerine geçmeden evvel, kedi maması satın alma sürecinde nelere dikkat etmeniz gerektiğinden söz edelim:

Kedi Maması Taze Olmalı

Kedi maması 15 kg satın alırken dikkat etmeniz gereken ilk husus mamanın tazeliği oluyor. Kedi dostunuz için kimi zaman yüksek kiloluk kimi zaman da açık mama alıyor olabilirsiniz. Bu aşamada en önemli konu ise sevimli kedinize taze mama sunmanız gerektiğidir. Taze kedi mamalarının besin değerleri oldukça yüksektir. Aynı şekilde bayatlamış bir mamanın da besin değerleri düşüktür. Tazeliğini yitiren mamanın, kedi dostunuza fayda sağlaması beklenemez. Aksine, bayat mamalar kedinizin sağlığını riske atabilir. Bu yüzden de kedi maması alışverişinde tanınan ve bilinen yerleri tercih etmelisiniz. Bu sayede dostunuza taze mama sağlamış olursunuz.

Kedi Maması Kedinizin Besin İhtiyaçlarını Karşılamalı

Her kedinin besin gereksinimi farklıdır. Bir kedinin ihtiyaç duyduğu besinsel bileşenlerle diğer kedinin ihtiyaçları aynı olmaz. Bu nedenle de dostunuza alacağınız mama, onun besin gereksinimine hitap etmeli. Kediniz kısırlaştırıldı ise ona kısırlaştırılmış kedi maması almalısınız. Kediniz artık yaşlandıysa, ona yaşlı kedi maması sunmanız çok önemlidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Chausie Kedi Irkı Bakımı Nasıl Olmalı?

Yetişkin kediler ile yavru kedilerin de besin gereksinimleri aynı değildir elbet. Örneğin, yavru kedilerin daha fazla kaloriye ihtiyaçları vardır. Bu yüzden de yavru kedi maması ile beslenmeleri gerekir. Yetişkin kediler fazla kalori aldıkları zaman kilo problemi yaşayabilirler. Kedi maması 15 kg satın alırken aynı zamanda kedinizin ırkını da hesaba katmalısınız. Bazı ırkların beslenme gereksinimleri diğerleri ile aynı olmaz. Bu sebeple de kedinizin ırkı için özel olarak formüle edilmiş mamalara yatırım yapmanızda fayda vardır.

Kedi Mamasının İçindekiler Kısmına Göz Atın

Kedi maması 15 kg satın alırken, bir diğer önemli husus ise mamanın içindekiler bölümüdür. Bir mama araştırmasına giriştiğiniz zaman, ilgili mamanın içinde neler olduğuna mutlaka bakmalısınız. Kedilerin protein yönünden zengin olan mamalar ile beslenmeleri çok önemlidir. Kediler yalnızca protein değil, karbonhidrat, vitamin, mineral ve sağlıklı yağlar açısından da yoğun olan mamaları tüketmeliler. Bu nedenle de mamanın içindekiler kısmını kontrol ettikten sonra alım yapmanız önemlidir.

Kedi Maması 15 Kg Önerileri

Kedi maması satın alırken nelere odaklanmanız gerektiğini açıkladık. Şimdi de kedi maması 15 kg önerileri nelerdir sıralayalım:

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

kedi maması 15 kg

Enjoy kedi maması, en iyi kedi maması markaları arasında yer alıyor. Yetişkin kedilere özel olarak hazırlanan bu formül, son derece besleyici ve sağlıklı bir mama olarak öne çıkıyor. Özellikle kediniz tavuk aromasını seviyorsa ona bu mamadan sunabilirsiniz.

Reflex Kısırlaştırılmış Yetişkin Balıklı Kedi Maması 15 Kg

kedi maması 15 kg

Reflex kısırlaştırılmış kedi maması, kısırlaştırılma operasyonu geçiren kedi dostlarımıza hitaben formüle edilmiş tam ve dengeli bir mamadır. Yetişkin kedilere özel olan bu mama, balıklı olmasından dolayı da kedilerin beğenerek tükettiği mamalar arasında yer alır. Protein açısından yüksek olan mama, aynı zamanda diğer besin bileşenleri açısından da zengindir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Köpekler Ne Kadar Sürede Doğurur ve Gebelik Süreçleri

Royal Canin Sensible 33 Hassas Kedi Maması 15 Kg

kedi maması 15 kg

Royal Canin hassas kedi maması, hassas kediler için formüle edilen lezzetli ve sağlıklı bir mamadır. Kediniz hassassa, her türlü mamayı tüketemiyorsa; ona bu formülü sunabilirsiniz. Protein başta olmak üzere vitaminler, sağlıklı yağlar ve mineraller açısından zengin olan bu ürün, tam da kedinizin beslenme gereksinimlerine hitap ediyor.

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg

kedi maması 15 kg

Royal Canin kısırlaştırılmış kedi maması, esasen kısırlaştırılan kedi dostlarımız için geliştirilmiş bir mamadır. Tam ve dengeli bir mama olan ürün, besinsel açıdan son derece faydalı içerikler sunar. Kedinizin damak tadına da hitap eden bu formül, aynı zamanda bütçe dostu fiyat etiketiyle de dikkat çekiyor.

Reflex Anchovy Hamsili Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

kedi maması 15 kg

Reflex hamsili kedi maması, yetişkin kediler için üretilen sağlıklı ve güvenli bir mamadır. Yetişkin kediniz için bir mama arıyorsanız; bu hamsi aromalı mamayı tercih edebilirsiniz. Besin bileşenleri bakımından zengin olan bu mama aynı zamanda hamsili olmasıyla da kedi dostunuzu mutlu edecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.