Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Kedi Oyunları Nelerdir?

31.10.2022
553
Abone Ol 
Kedi Oyunları Nelerdir?
1900.50₺

1235.89₺

Felicia Somonlu Az Tahıllı Kısır Kedi Maması 12 kg

Ürünü İncele
396.75₺

336.53₺

Royal Canin Digest Sensitive Gravy Kedi Yaş Maması 85 gr 12 Adet

Ürünü İncele
3910.00₺

3491.00₺

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
3419.90₺

2395.55₺

Advance Kısırlaştırılmış Tavuklu ve Pirinçli Genç Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele

Kedi oyunları, kedisiyle vakit geçirmek isteyenlerin merak ettiği hususlardan biridir. Kedinizin mutlu olması, iyi vakit geçirmesi ve günlük aktivite ihtiyacını karşılaması için oyunların önemi bir hayli fazladır. Bundan dolayı kedinizle çeşitli oyunlar oynayarak onun gereksinimlerinin karşılanmasına izin verebilirsiniz. Peki, kedinizle hangi oyunları oynayabilirsiniz?

Kedi Oyunları Hangileridir? Kedilerle Hangi Oyunlar Oynanır?

Kedi Oyunları

Evinizde dolaşan sevimli bir kediye sahip olmanın en büyük avantajlarından biri, bu sevimli hayvanla vakit geçirmek, oynamak ve eğlenmektir. Koşturmak ve etrafta dolaşmak için büyük bir alana ihtiyaç duyan hayvanların aksine, kediyle yapabileceğiniz eğlenceli işler için bir oda ve hayal gücünüz yeterlidir. Bir kediyle mutlu olmanın ve onunla aranızdaki ilişkiyi geliştirmenin, kedilerle oyun oynamanın birçok yolu vardır. Kedi oyunları için kedi oyuncakları tercih ederek, oyunları daha da işlevsel, eğlenceli ve öğretici hale dönüştürebilirsiniz. Kedi oyunları için şunları söyleyebiliriz:

1. Saklambaç

Bir kedi ile saklambaç oynayabilirsiniz. Çocukluğunuzun renkli zamanlarını düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk oyunun, kedinizle beraber oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu söylemeliyiz. Hoşlarına giden bir oyuncağı veya eşyayı battaniyenin altına saklayın ve kedinizin bundan zevk almasını arkanıza yaslanarak izleyin. Çoğu kedi, saklama oyunlarına bayılır.

2. Baloncuk

Banyonuzda havada uçuşan köpüklerle ne kadar eğlendiğinizi düşünün. Peki kediniz bununla eğlenebilir miydi? Tabi ki evet. Kedinizle baloncuklarla oynayın. Özellikle banyo yapmak istemeyen kediler için bu oyun etkili bir yöntemdir ve banyo yapmalarını kolaylaştırmaya yardımcı olur. Kedilerin sıradan şeylere karşı çok uzun süreler boyunca azalmayan ilgileri vardır. Sizin için baloncuk yapmak ilkokul zamanından kalma eski bir oyun olabilir ama kedinizin o parlak toplara olan merakı sizin de terk ettiğinizi düşündüğünüz ilginin yeniden canlanmasına olanak sağlayabilir. Tatlı ve hareketli arkadaşlarımız bu baloncukları yakalamaya ve patlamaya bayılırlar.

3. Kağıt Parçaları

Buruşturulmuş kağıt parçaları da kedi oyunları için iyi bir seçenek. Gereksiz kağıt parçaları kedinin ilgisini çeken materyallerdendir. Kediniz bu kağıt parçalarını kovalayacak ve üzerinde zıplayacaktır. Bu sayede eğlenecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Tonkinese Kedi Irkı Özellikleri, Karakteri, Bakımı ve Beslenme İhtiyacı

4. Hazine Avı

Kediniz ile hazine avına çıkabilirsiniz. Kediler için işin içinde kedi mamaları varsa bu onlara her türlü keyif verir. Evinizin ücra köşelerine tadımlık kedi ödül mamaları bırakın ve bunları sevimli kaşiflerimizin keşfetmesini bekleyin. Bu görsel şölen hem sizin için hem de kediniz için heyecan verici olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.