Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Yavru Kedi İçin Gereken Malzemeler

Abone Ol 
Yavru Kedi İçin Gereken Malzemeler
716.33₺

406.45₺

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Seçici Kedi Maması 1,5 kg

Ürünü İncele
4905.00₺

2745.55₺

N&D Tahılsız Tavuklu ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
2090.41₺

1703.78₺

Pro Plan Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele
650.00₺

575.55₺

Kıtır Tavuklu Yetişkin Kuru Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele

Yavru kedi için gereken malzemeler, bir kedi sahiplenecek olanlar için önemlidir. Yavru kedi ihtiyaç listesi ile minik dostunuzun neye ihtiyacı olduğunu tespit edebilirsiniz. Sevimli dostunuza iyi koşullarda bakmak için ona en kaliteli ürünleri ve malzemeleri sağlamanız önemlidir.

İşte yavru kedi alışveriş listesi sizlerle!

Kedi Maması

Kedinizin sağlıklı gelişimini desteklemek adına tercih edebileceğiniz en önemli malzemelerden biri de kaliteli kedi maması olmaktadır. Besleyici kedi mamaları dostunuzun sağlıklı ve uzun ömürlü olmasına yardımcıdır. Kedi mamaları pek çok farklı şekil ve boyutta gelir. Bunlar arasında en çok tercih edilenlerden biri de kuru kedi maması diyebiliriz.

Yavru kedinize kedi maması alırken bazı detaylara dikkat etmeniz gerekir. Bunların en başında mamanın, yavru dostunuz için özel olarak üretilmiş olduğudur. Her kedi aynı besinsel ihtiyaca sahip değildir. Yavru kedilerin besin bileşenleri yönünden yoğun olan mamalara gereksinimleri olur. Bu nedenle ister konserve kedi maması olsun ister açık kedi maması olsun her biri yavrular için özel üretilmiş olmalıdır.

Bir kedi maması kedinizin besinsel gereksinimine hitap etmelidir. Bu nedenle de en iyi kedi maması markaları arasından seçim yapmanız önemlidir. Kedinize sunacağınız mama mutlaka taze ve besin bileşenleri bakımından yoğun olmalıdır. Kedi maması söz konusu olduğunda en önemlilerden biri de ödül kedi mamalarıdır. Kedi ödül maması da yavru kediye hitap etmelidir.

Kedi Kumu

Yavru kedi için gereken malzemeler arasında bir diğeri de kedi kumları. Kedinizin tuvalet deneyimini iyileştirmek için kaliteli kedi kumu satın almalısınız. Kedi dostunuzun ayaklarına yapışmayan özel kumları tercih edebilirsiniz. Kedi kumları iç mekandaki kötü koku oluşumunu da önler. Bu nedenle kedili evlerde mutlaka kedi kumu ve kedi tuvaleti bulunmalıdır. Kaliteli kedi kumu ile kedinizin hijyenik ve temiz bir tuvalet alanına kavuşması oldukça kolaydır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedi Adları Dosyası: Kedinize Ne İsim Verebilirsiniz?

Kedi Bakım Ürünleri

Kedinizin sağlıklı kalması adına düzenli şekilde bakımının yapılması şarttır. Kedi bakım ürünleri bu aşamada beklentilerinize yanıt verecektir. Örneğin, kedi fırça ve tarakları ile dostunuzun tüy bakımını en ideal şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kedi temizlik ve banyo ürünleri ile kedinizin temizliği ve banyosu söz konusu olduğunda ihtiyaç duyabileceğiniz malzemeleri elde etmiş olursunuz. Kedinizin tırnak bakımı da önemlidir. Düzenli olarak kedi dostunuzun tırnak bakımını özel kedi tırnak makasları ile yapmalısınız.

Kedi Mama ve Su Kabı

Kedi mama kapları da yavru kedi için gereken malzemeler arasındadır. Kedinizin mama yeme ve su içme deneyimini iyileştirmek maksadıyla kedi mama kapları önemlidir. Kedinizin sağlığını destekleyecek ve güvenli beslenmeyi mümkün kılacak olan çelik kedi kabı gibi ürünler alabilirsiniz. Siz evde yokken de yavru kedinizin ideal şekilde beslenmesini sağlamak adına otomatik kedi mama kabı da tercih edebilirsiniz.

Kedi Tuvaleti

Tıpkı kedi kumları gibi kedi tuvaleti modelleri de önemlidir. Kedinizin tuvalet eğitimine yavruluk döneminden itibaren başlamanız tavsiye edilir. Bu nedenle yavru kediniz için kaliteli bir kedi tuvaleti almanız önerilir. Kedinizin benimseyeceği ve sevebileceği bir ürün seçtiğinizden emin olmalısınız.

Kedi Tasması ve Künye

Yavru kedi için gereken malzemeler listesinde bir diğeri de güvenlik ürünleri oluyor. Yavru kedinizin güvende kalmasını sağlamak için kedi künyesi ve kedi tasması önemli ürünler arasında yer alır. Kedinizin olası bir kaçışı ya da kaybolması söz konusu olduğunda bu ürünler bir adım öne çıkar. Kedi tasması üzerinde yazan iletişim bilgileri sayesinde kedinizin size tekrar getirilmesi mümkün olabilmektedir. Kedinizin tarzını yansıtan bir kedi kolyesi edinerek, dostunuzun güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Kedi Oyuncakları

Yavru kedinizin keyifli vakit geçirmesi önemlidir. Bunu sağlamanın en basit yolu kedi oyuncakları edinmektir. Yavru kedi için gereken malzemeler söz konusu olduğunda bir adım öne çıkan oyuncaklar, kedinizin günlük aktifliğini de destekleyecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Siyam Kedisi Irkı, Karakter Yapısı ve Özellikleri Nelerdir?

Kedi Taşıma Çantası

Yavru kedinizin bir yerden başka yere taşınması gerekiyor ise bunu güvenli şekilde yapmanın en iyi yolu elbette kedi taşıma çantası kullanmaktır. Kedi taşıma çantası alırken ürünün sağlam ve kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca çantanın, kedinizin boyutu ile uyumlu olması da bir diğer önemli detay.

Kedi Yatağı

Kedinizin dinlenme ve uyuma deneyimini iyileştirmek istiyorsanız; ona konforlu bir kedi yatağı alabilirsiniz. Kedi yatakları arasından seçim yaparken, ürünün mutlaka kaliteli malzeme içerdiğinden emin olmalısınız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.