Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Kedilerin İhtiyaç Duyduğu Malzemeler

Abone Ol 
Kedilerin İhtiyaç Duyduğu Malzemeler
1141.80₺

713.78₺

Pro Plan Senior Somonlu Yaşlı Kedi Maması 3 kg

Ürünü İncele
396.75₺

336.53₺

Royal Canin Digest Sensitive Gravy Kedi Yaş Maması 85 gr 12 Adet

Ürünü İncele
716.33₺

406.45₺

Pro Plan Delicate Kuzu Etli Yetişkin Seçici Kedi Maması 1,5 kg

Ürünü İncele
2898.50₺

1920.10₺

Pro Plan Sterilised Somon Balıklı Kısır Kedi Maması 10 kg

Ürünü İncele

Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Özellikle de yeni bir kedi beslemeyi düşünenler, bu tür malzemeler hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

Yeni bir evcil hayvan sahiplenecek olanların ilgisini çeken türlerden biri de kediler olur. Onlara iyi ve güvenli bir yaşam sağlamak, bazı önemli malzemeleri tedarik etmekten geçer. Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler ise muhakkak bilinmelidir. Bununla alakalı detayları paylaştık.

Kedilerin İhtiyaç Duyduğu Malzemeler Nelerdir?

Kedilerin İhtiyaç Duyduğu Malzemeler

Evinize kedi getirecekseniz ve onun bakımını üstlenecekseniz, çeşitli ürünleri satın almanız gerekmektedir. Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler:

Kedi Maması

Bir kedinin uzun ömürlü ve sağlıklı olabilmesi, beslenmesiyle yakından ilgilidir. Dört ayaklı arkadaşınızın sağlıklı kalmasını sağlamak amacı ile ona kaliteli mamalar yedirmelisiniz. Kedi, besin bileşenleri açısından dengeli ve tam mamalar tüketmelidir. Sadece kuru mama türleri değil, konserve mamalar da hayvana verilmelidir.

Kedi Tasması

Dış mekan etkinliklerinde tasmalar kullanmak, kedinin güvenliği açısından önemlidir. Hayvanın olası bir kaybolma durumunda size getirilmesini sağlayan tasmalar, muhakkak kediler için kullanılmalıdır. Kedinin güvenliğini teşvik eden bu ürünler, öte yandan onun şık ve sevimli bir duruş sergilemesine de imkân tanır. Her kedinin tarzını ortaya çıkarabilecek çeşitli tasma modelleri bulunur.

Kedi Mama ve Su Kabı

Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler mevzu bahis olduğunda mama ve su kapları da ilgili listede olmalıdır. Evcil dostunuzun sağlıklı beslenme sürecini destekleyen bu ürünler, kesinlikle kaliteli markaların ürünleri arasından seçilmelidir. Çelik kaplar, melamin kaplar ve ahşap mama kapları arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Kedinin siz evde yokken de su tüketmesini sağlamak amacıyla ona otomatik kedi su pınarı satın alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedi Kulağı Nasıl Temizlenir?

Kedilerin İhtiyaç Duyduğu Malzemeler

Kedi Yatağı

Çoğu kişinin bildiği gibi kediler, zamanlarının büyük bir bölümünü uykuda geçirirler. Uyumak ve dinlenmek için konforlu bir yatağa gereksinim duyarlar. Kedi dostlarımız için özel olarak dizayn edilen yataklar, onların konforlu bir uyku ve dinlenme deneyimi elde etmelerine izin verir. Kedinin boyutuna uygun bir yatak tedarik edebilirsiniz.

Kedi Tırnak Makası

Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler listesinde tırnak makasları da bulunur. Kedilerin bakım ihtiyaçlarından bir diğeri de tırnak kesimi olur. Hayvanın tırnaklarını kesmek için özel pet tırnak makasları tercih etmelisiniz. Pet makaslarının güvenli ürünler olması, işlem sırasında kedinin ürkmesini ve acı çekmesini önler.

Kedi Oyuncakları

Evcil kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler listesinde kedi oyuncaklarından da söz etmek mümkündür. Hayvanın mutlu ve huzurlu zamanlar geçirmesi, çevresel zenginleştirme ile daha kolaydır. Kedinin yaşam alanını oyuncaklarla zenginleştirmek, onun gün içinde eğlenceli deneyimler yaşamasına yardımcı olur. Siz evde yokken de kedinizin eğlenmesini sağlamak için ona çeşitli oyuncaklar sunabilirsiniz.

Kedi Tırmalama Tahtası

Tırmalama tahtası da kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler arasındadır. Kediler, tırmanmak ve kendilerini kaşımak için özel ekipmanlara ihtiyaç duyarlar. Bu gereksinimin karşılanması adına tırmalama direkleri tasarlanmıştır. Özel tırmalama tahtalarıyla kediler, keyifli ve huzurlu hissedebilirler. Aksi durumda mobilyaları veya halıları tırmalayabilirler.

Kedi Taşıma Çantası

Evcil hayvanların bir yerden başka yere taşınmaları zorlayıcı bir süreç olabilmektedir. Bunun daha eğlenceli ve güvenli bir deneyim olması mümkündür. Kedi taşıma çantaları ile pet dostunuzun güvenle bir yerlere götürme şansı elde edebilirsiniz.

Kedi Tuvaleti

Kedilerin ihtiyaç duyduğu malzemeler arasında tuvalet de var. Pet tuvaletleri, kapalı, açık ve otomatik olmak üzere çeşitli seçenekler sunar. Bunlar arasından kedinize uygun olanı satın alabilirsiniz. Sonuç olarak kedinizin tuvalet deneyimini iyileştirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedi Alerjisi Nasıl Geçer? Bu Bir Hastalık mıdır? Tedavisi Mümkün müdür?

Kedi Kumu

Kedinin sağlığını koruyan, iç mekanda kötü kokuların yayılmasını önleyen ve kedinin tuvalet ihtiyacının giderilmesini sağlayan kumlar, kesinlikle tedarik edilmesi gereken ürünler arasında yer alır. Kedi kumuyla evinizde kötü kokuların oluşmasını engellersiniz.

Kedi Tarağı

Kedinin tüylerinin rutin olarak taranması gerekir. Bunun için kaliteli kedi tarakları tercih edilmelidir. Evcil hayvan taraklarıyla hayvanın tüy bakımını etkili şekilde yerine getirebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.