Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı Nedir?

10.02.2024
97
Abone Ol 
Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı Nedir?

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı, kedi ve köpekler için özel olarak tasarlanmış mama kabıdır. Kolay bir şekilde mama tüketimini mümkün kılan ürün, evcil hayvanların doğru bir şekilde beslenmelerine olanak tanır.

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı Ne İşe Yarar?

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı, evcil hayvanlar için yenilikçi beslenme çözümü sağlar. Kedi ve köpeklerin yaşam kalitesini artırır ve onlara sağlıklı bir beslenme deneyimi vaat eder. Bilicra mama kabı sayesinde kedi ve köpekler düzenli ve sağlıklı bir şekilde beslenirler.

Bilicra mama kabı, siz nerede olursanız olun evcil hayvanlarınızın beslenmesini sağlar. Bilicra Smart uygulaması üzerinden uzaktan kontrol edebileceğiniz ürün, kedi ya köpeğinizin hiçbir öğünü atlamadan beslenmesine yardımcı olur. Akıllı mama kabı ile evcil dostunuzun sağlığı da böylece teşvik edilmiş olunur.

İş yaşamınız ya da beklenmedik durumlar nedeniyle evcil hayvanınızın öğününü atlamanıza da engel olan Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı, öğün programlama özelliği ile istediğiniz saatlerde evcil hayvanınızın mama tüketmesini kolay hale getirir.

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı Özellikleri Nelerdir?

Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı

Bilicra, birçok önemli özelliği ile beklentileri ve ihtiyaçları anında karşılar. Kullanımı son derece pratik ve kolay bir üründür. Bilicra Feed Me Akıllı Mama Kabı, mama seviyesi uyarı sistemi ile de farkını ortaya koyar. Cihazda yer alan sensörler, mama seviyesinin az kaldığını kolayca bildirir. Bu sistem, uygulama üzerinden size bildirim gönderir. Böylece sizler de evcil dostunuzun her zaman düzenli ve yeterli bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Cihazdaki tersine dönen çark teknolojisi ile hiçbir maddenin makinede sıkışması söz konusu olmaz. Sıkışma önleyici çark, cihazın problemsiz bir şekilde çalışmasını teşvik eder. Bilicra Feed Me, arkasında bulundurduğu görünmez powerbank yuvası ile elektrik kesilse dahi sevimli dostunuzun beslenmeye devam etmesini sağlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedi Fobisi Nasıl Yenilir? Kedi Fobisinden Kurtulmanın Yolları

Porsiyon miktarı 10 gr olan kap, 3.7 L depolama alanına sahip. Ağırlığı 2.092 gr olurken, boyutları ise 230mm x 246mm x 352mm şeklinde. Wi-Fi (2,4 GHz) bağlantı özelliği bulunan Bilicra, 0℃ –40℃ çalışma sıcaklığı ile ilgi çeker. Öte yandan depolama nemi % 5 –% 75 yoğuşmasız ve depolama sıcaklığı da –10℃ –70℃ diyebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.