Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Blogu – zoo.com.tr

15 Kg Kedi Maması En Ucuz Seçenekler

Abone Ol 
15 Kg Kedi Maması En Ucuz Seçenekler
1989.00₺

1287.55₺

Felicia Az Tahıllı Sterilised Tavuklu HypoAllergenic Kedi Maması 12 kg

Ürünü İncele
990.00₺

538.55₺

Royal Canin Persian Adult Yetişkin İran Kedisi Maması 2 kg

Ürünü İncele
3910.00₺

3491.00₺

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 kg

Ürünü İncele
2749.90₺

1865.55₺

Pro Plan Sterilised Hindili Kısırlaştırılmış Kuru Kedi Maması 10+2 kg

Ürünü İncele

15 kg kedi maması en ucuz seçenekler arıyorsanız; çok doğru yerdesiniz! Kedi dostunuz için en kaliteli ve güvenilir mamayı ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz. İşte o hesaplı kedi mamaları…

15 Kg Kedi Maması Ne Kadar Gider?

15 kg kedi maması en ucuz ürünler hakkında bilgi paylaşmadan evvel, 15 kg kedi mamasının ne kadar gideceğinden bahsedelim. Kediniz eğer sağlıklıysa ve iştahı yerindeyse, ayda yaklaşık 2 kilogram mama tüketirler. Bu sebeple de 15 kiloluk bir mama ortalama 7-8 ay gider.

15 Kg Kedi Maması Kaç Gün Gider?

15 kg kedi maması en ucuz ürünlerden satın aldınız ve bu mamanın kaç gün gideceğini merak ediyorsanız; bu merakınızı giderelim. Kedinizi düzenli besliyorsanız ve kedinizin herhangi bir sağlık problemi yok ise 15 kg mama 7-8 ayda bittiğine göre bunun gün hesabı ise 210-240 gün kadardır.

15 Kg Kedi Maması En Ucuz Ürünler Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

15 kg kedi maması en ucuz ürünler satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar mevcut. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Mamayı doğru şekilde araştırmalı ve güvenilir kaynakların tavsiyelerine uymalısınız.
  • Kalitesiz ürün tercih ederseniz; kedinizin sağlığının riske gireceğini bilmelisiniz.
  • Kediye uygun mama seçmeye dikkat etmelisiniz.
  • Taze mama satın almalısınız. Kedinize bayat mama sunmanız, onun mide ve bağırsak problemleri yaşamasına yol açabilir.
  • 15 kg kedi maması en ucuz ürün satın alırken, ürünün kedinizin kilosuna, ırkına ve yaşına uygun olduğundan emin olmalısınız.
  • Kedinizin beğendiği aromalar içeren mama satın almanız gerekiyor. Bu sayede kedi dostunuz mamasını büyük bir zevkle tüketecektir.
  • Evcil hayvanınızın sahip olduğu özelliklere uyan bir mama almalısınız. Örneğin kediniz yavru ise mamanın da yavrulara uygun olması gerekiyor. Ya da kediniz kısırlaştırılmış ise mamanın da buna uygun şekilde formüle edilmiş olması lazım.
  • Bazı kedi ırkları her türlü mamayı tüketemez. Çünkü beslenme gereksinimleri farklıdır. Bu yüzden de kedinizin ırkına özel mamalara yatırım yapmayı unutmamalısınız.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kedilerde Addison Hastalığı Nedir? Belirtileri ve Nedenleri Neler?

15 Kg Kedi Maması Satın Al

15 kg kedi maması en ucuz

Kedi maması satın alırken dikkat edilmesi gerekenlerden de söz ettiğimize göre, 15 kg kedi maması en ucuz ürünler nelerdir sıralayalım:

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

15 kg kedi maması en ucuz

Popüler mamalardan biri olan Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 15 Kg, protein başta olmak üzere vitamin, mineral ve sağlıklı yağlar açısından son derece zengindir. Kedi dostunuz tavuklu mamaları seviyorsa ona bu özel mamadan sunabilirsiniz. Ayrıca bu mamanın yetişkin kediler için uygun olduğunu da hatırlatalım.

Reflex Kısırlaştırılmış Yetişkin Balıklı Kedi Maması 15 Kg

15 kg kedi maması en ucuz

En çok tercih edilen mamalardan olan Reflex Kısırlaştırılmış Yetişkin Balıklı Kedi Maması 15 Kg, tam ve dengeli bir mamadır. Kediniz kısırlaştırma operasyonu geçirdiyse ona bu özel formül olan mamadan verebilirsiniz. Balık aroması içeren bu mama sağlıklı yağlar, vitamin ve protein bakımından oldukça yoğundur. Ayrıca ürün, en iyi kedi mamaları arasında yer alır.

Royal Canin Sensible 33 Hassas Kedi Maması 15 Kg

15 kg kedi maması en ucuz

Kedilerin beğenerek tükettiği Royal Canin Sensible 33 Hassas Kedi Maması 15 Kg, bir diğer kaliteli kedi mamasıdır. Hassas kediler için formüle edilen mama, kedinizin bağırsak, sindirim ve mide sağlığını optimal anlamda destekler. Mama ayrıca protein, vitamin ve mineral açısından zengindir. Bu sayede kedinizin genel vücut sağlığını korur.

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg

15 Kg Kedi Maması En Ucuz

Evcil hayvanınız için en iyi mamalardan olan Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 15 Kg, kısırlaştırılmış kedi dostlarımız için geliştirilen en iyi mamalar arasında yer alır. 15 kg kedi maması en ucuz ürünler arayanlar için iyi bir seçim olan mama, hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı olmasıyla farkını ortaya koyar. Besinsel yönden yoğun olmasından ötürü kedinizin genel vücut sağlığını en iyi şekilde destekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kashmir (Keşmir) Kedi Irkı Özellikleri ve Bakımı

Reflex Anchovy Hamsili Yetişkin Kedi Maması 15 Kg

15 Kg Kedi Maması En Ucuz

Kedilerin beğenerek tükettiği Reflex Anchovy Hamsili Yetişkin Kedi Maması 15 Kg, ekonomik olmasının yanı sıra aynı zamanda leziz bir mamadır ve kedilerin damak tadına hitap eder. Bu özel formül, protein, sağlıklı yağlar ve vitaminler açısından zengin olduğundan, kedinizin mide, ağız ve diş, sindirim, bağırsak, kemik ve kas gelişimini destekler. Bununla beraber, kedi dostunuzun günlük aktifliği hususunda da ek fayda yaratır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.